There was an error in this gadget
Enjoy Yr Life.... TERIMA KASIH KERANA MENGUNJUNG BLOG SAYA :)......

Thursday, August 4, 2011

lagi koleksi karyaku ^_^

         Assalamualaikum..... haha... dalam beberapa bulan ni....ni lah antara hasil karya yang dapat aq hasilkan ^_^..... kadang2 susah gak nak luangkan masa untuk menghasilkan karya2 terbaru.......

lukisan pertama ni aq tak ingat bila tarikhnya.....  tema binatang iaitu kuda zebra.... media yang digunakan ialah pen...... habis gak dakwat pen aq...tp tak kisah lah....yang penting aq puas!!!hehehe

ini pulak lukisan dinosaur..... aq cuma menggunakan media pensil..... agak comot sedikit....tapi aq paling suka dengan lukisan ni.... sebab sangat simple dan menarik...(bagi aq lah hehe)....

ni pun aq lukis dengan menggunakan pensil...... ni ala2 potret la...tapi tak tahu la jadi ke tak ni hehe :).... potret ni imej pasangan yang hangat berchenta...hehe.... lukisan ni pun agak comot sedikit... sebab pelukis potret ini sendiri pun comot orangnya ^_^







ok....yang ni sama sahaja dengan potret diatas.... cuma aq masukkan warna dengan menggunakan softpastel..... hehe macam tak jadi jer kn kn kn :)










eheemmm...hehe yang ni pulak aq baru sahaja mencuba melukis dalam komputer melalui software artrage dengan bantuan tablet kanvus.... menarik dan mudah.... seronok sangat apabila dapat menghasilkan karya ni ^_^











   Setakat ini jer antara karya yang sempat aq hasilkan..... insya Allah kalau ada masa terluang akan aq tambahkan lagi koleksi karya2 aq ni pada masa akan datang.... daaaa..... :)

No comments:

Post a Comment