There was an error in this gadget
Enjoy Yr Life.... TERIMA KASIH KERANA MENGUNJUNG BLOG SAYA :)......

Thursday, December 29, 2011

apa yg aku buat...

Assalamualaikum....

hari ni saja nak bercerita tentang apa yang aq buat hari ni.... aktiviti hari ni leh membuatkan badan aq sihat dan kuat kalau buat hari2...hehehe... aktiviti nya adalah.... mengemas, membersih dan membasuh rumah :)




Ayah aq ada satu rumah di seremban 2 (Apartment Garden Avenue) yang kosong dan telah lama ditinggalkan..... dulu ada la seorang ibu tunggal yang menyewa kat rumah tu.... penyewa yang paling susah nak bayar duit sewa.... dia ingat duduk kat rumah tu free je kot... bayar la kan!! huh! last sekali penyewa tu lari.... duit sewa langsung tak bayar... perabot kat rumah tu pun habis dia bawak lari...... rasa geram lak bila orang buat camtu dekat mak nga ayah aq...kalau aq jumpe la orang tu...nak je aq SENGAT sama dia!!! huh!!! tapi nak buat macam mana...benda da berlaku.... yang kesiannya ayah aku la....terpaksa repair balik rumah tu.... bayar bil2 air dan api yang tertunggak yang tak penah dibayar pun oleh penyewa tu... hmmmmm... sabor jela....

so... rumah pun da bersih, kemas..... kalau korang nak mencari rumah untuk disewa di area seremban 2... boleh la hubungi aq yer.... tu je...daaa :)
ayah sedang membasuh lantai
ayah sedang menyapu sampah





selesai mengemas
selesai mengemas

No comments:

Post a Comment