There was an error in this gadget
Enjoy Yr Life.... TERIMA KASIH KERANA MENGUNJUNG BLOG SAYA :)......

Saturday, December 31, 2011

Selamat Tahun Baru 2012

Assalamualaikum.....

Di sini aq ingin mengucapkan Selamat Tahun Baru kepada kawan2 semua...  kita ucapkan selamat tinggal pada 2011 dan ucapkan selamat datang pada 2012.... semoga pada tahun 2012 akan membuatkan kita menjadi lebih baik lagi daripada tahun yang lepas.... segala yang buruk kita tinggalkan..... dan segala kebaikan kita kekalkan....

nak cerita pasal azam baru..... azam tahun 2011, aq nak dapat kan seorang awek..... tapi tak tercapai pun jugak...hehehe.... takpe la...aq pun malas da nak pikir pasal awek2 ni..hehe..... so azam aq pada tahun baru ni adalah..... nak belajar lebih mendalam lagi mengenai prisian untuk design2 ni..... so bila aq da mahir pada tahun 2012 ni gak aq akan mula membuat bisness dengan lebih serious ......harap2 tercapai la hendaknya....hehe amin,..

sekali lagi aq nak ucapkan ....SELAMAT TAHUN BARU 2012! tata 2011..... okey tu je daaaa......

2 comments: